Znate li kakav osjećaj izaziva,kad nađete nešto,za ćim ste tragali godinama…

Stoga: želite imati jezero za sebe, želite imati obalu-plažu za sebe, želite imati (hrastov) GAJ za sebe, želite imati ugostiteljski servis za sebe, želite imati astralni pogled za sebe, s balkona sobe br.12, koji će Vam na površini vode jezera,oslikati sve Vaše: emocije-želje-strasti-nadanja-ushićenja!. To,je onaj pogled, za kojim ste tragali cijeli

život, sasvim sigurno nije pogled, za koji kažete-da ste ga se nagledali!

Kroz boravak i vizuru s balkona konobe GAJ na Šćitu, prirodu imate samo za sebe!!! Najbolje objašnjenje je dala, partnerica Adama u GAJU, Eva: Uvijek sam zamišljala, kako bi bilo divno, imati mali raj samo za sebe!!!

Samo sat i pol vožnje od mog kauča, nisam niti bio svjestan koliko sam u stvari bio blizu raja. Raja koji ima novo ime – GAJ! Konoba -GAJ Vas poziva, da zauzmete svoje mjesto na gastro putu vrhunski pripremljenih tradicionalnih jela. To je kuhinja u kojoj se pretaču prirodne namjernice iz domaćeg eko-uzgoja. Najbolji primjer jest: da burek nije samo burek, nego jelo koje zaslužuje, ako ne sve tri, onda bar jednu Mishelin zvjezdicu! GAJEV burek se savija u frk, peče ispod saća, sva masnoća mi ostaje na prstima, dok ga komad po komad vadite iz frka, meso je u komadićima, na kraju, pomazan chefovim, u tajnosti spravljenim premazom, dalje, sa svakim novim zalogajem, prhka kora Vam pucketa pod zubima. Tako spremljen burek pruža Vam izvanredan tradicionalni gastro doživljaj – neodvojiv od gosta, koji prelaze, i, stotine kilometara, da bi ga jeli u konobi GAJ!

Turistička-gastro destinacija konoba-GAJ u vlasništvu skladne obitelji gosp. Ivana Šekelje na Šćitu općin Prozor-Rama u BiHi, promakla se u izvanredno mjesto u koje se hodočasti, radi svega navedenog. Kad upoznate obitelj Šekelja, postaje Vam jasno, da će upravo oni, učiniti sve da ta ljepota ostane, nedirnuta u svojoj prirodi. A,Šekelje, ostaju Vam prijatelji zauvjek, vjerojatno!

Neskrivena je, svojevrsna obiteljska dobro došlica, koja pruža predstavljanje sveukupne ponude: prirode, hrane, odmora, ali i ostalih tehnika relaksacije, od: šetnji, trčanja, bicikliranja, veslanja, ribolova, do yoge i svih tehnika meditacije, a sve s ciljem potpunog oporavka za tijelo i duh.

Oni koji vole biti sami sa sobom, mogu, jer jezero im pruža da uživaju, samo u prijamčljivom pogledu na prekrasne boje: vode, obale i okolne šume, udišući čist zrak i ljepotu smiraja na obzoru… Ali, to Vam nije sve…

Osjetite se pozvanim da otkrijete astralni doživljaj, koji predstavlja svijet: emocija – želja -strasti… Nije bez razloga raj dobio novo ime-GAJ!!!

Eko OTPOR