Dana, 24. rujna, na Trgu širokobrijeških žrtava u Širokom Brijegu od 11-13 sati, Udruga “Eko OTPOR” u suradnji s Udrugom osoba s invaliditetom “Utjeha” iz Širokog Brijega organizirati će prezentaciju recikliranih proizvoda od plastike, te tako skrenuti pozornost javnosti na važnost recikliranja i ponovnu uporabu brojnih sirovina koje olako bacamo u okoliš kao otpad.

Nema potrebe previše govoriti koliko se toga nalazi na našim brojnim nelegalnim odlagalištima gdje prvenstveno ugrožavamo okolišni, biljni, životinjski i ljudski život, a na kraju svjesni smo kako neke stvari mogu biti puno drukčije i jednostavnije!

Zato, ovom prilikom Vas pozivamo da posjetite na naš štand, gdje ćemo Vas upoznati s proizvodima od plastike koji su također bili odbačeni u prirodu, a sada nakon prikupljanja i reciklaže ponovno imaju svoju svrhu u nekom drugom obliku i za neku drugu namjenu.

Također ćemo i podijeliti našim sugrađanima nekoliko takvih proizvoda, a koja će sigurno pronaći mjesto u vašem domu ili radnom mjestu!

Projekt je podržan od Američke agencije za međunarodni razvoj – USAID, Centra za građansku suradnju i Udruženja građanki “Grahovo” kroz aktivnosti SNAGA LOKALNOG – Zajedno za lokalni razvoj.

Udruga Eko OTPOR